DİYARBAKIR / YENİŞEHİR - Güzel İlkokulu

Sabit Telefon 04123142197
Güzelköy Mahallesi / Yenişehir /DİYARBAKIR
Vizyon
Öğrencilerimizin zeka düzeyleri kabiliyetleri ölçüsünde en üst düzeye çıkararak onların eğitimine karşı olumlu tutum geliştirmeleri sağlamak ve teknolojinin en son teknikleriyle yenilikçi toplum tarafından benimsenen ve örnek gösterilen eğitim ve öğretim yuvası olmaktır.
Misyon
Karşılaştığı sorunlara akılcı çözümler üreten,hür ve demokratik düşünen,bilimsel metotlarla eğitilmiş ,çağdaş düşünce yapısına sahip,yaratıcı,bilinçli ve kendine güvenen bireyler yetiştirmektir.
Sobalı
Ulaşım
Okul saatleri ile eş zamanlı çalışan G2 belediye otobüsüyle ulaşım sağlanmaktadır.
GÜZELKÖY MAHALLESİ / YENİŞEHİR
15 KM/
Proje Çalışmaları
1-Okulumuzda uluslarası ortaklarında katılım sağladığı ve kuruculuğunu yaptığımız eTwinning projeleri yürütülmektedir. 2-Erasmus+ Projeleri kapsamında okul Müdürümüz tarafından oluşturulan proje ekibi ile projeler hazırlanmaktadır.Projelerimiz onay aşamasındadır.