DİYARBAKIR / YENİŞEHİR - Güzel İlkokulu

eTwinning Projemiz Katılım Duyurusu

Okulumuz sınıf öğretmeni Nevzat Can ve Bağlar Nükhet Coşkun Akyol İlkokulu sınıf öğretmeni Nesrin Şahinoğulları Balıkçı´nın ortaklaşa düzenlediği oyunla öğrenme,paylaşma,işbirlikçi öğrenme ve web 2,0 araçlarının kulanımını temel alan uluslararası katılıma açık "Oyuncağımı Paylaşıyorum Oyunla Öğreniyorum" e-Twinning Projemiz15 Mart 2019 Cuma günü başlamış olup  ulusal  ve uluslararası düzeyde tüm okulların katılımına açıktır.

Nimet ZAMAN

Yayın: 19.03.2019 - Güncelleme: 19.03.2019 23:23 - Görüntülenme: 428